Feyenoord - AZ uitverkocht

Feyenoord - AZ uitverkocht

Voor Feyenoord – AZ zijn alleen nog kaarten verkrijgbaar via Feyenoord Ticket Exchange. De laatste reguliere kaarten voor de competitiewedstrijd in speelronde 31 van de Eredivisie werden maandag verkocht.

De voorlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen staat over een maand op het programma (zaterdag 20 april, aanvang 19:45 uur). Feyenoord en AZ zijn verwikkeld in een strijd om de derde plaats op de ranglijst, belangrijk voor een ticket voor Europees voetbal.

Feyenoord Ticket Exchange
Wie er over een maand alsnog bij wil zijn, kan kijken op Feyenoord Ticket Exchange. Seizoenkaarthouders die niet in de gelegenheid zijn Feyenoord - AZ te bezoeken, kunnen hun kaart daar aanbieden en zo hun medesupporters in staat stellen alsnog naar de wedstrijd te gaan.

Wedstrijdpakket
Je bezoek aan De Kuip maak je compleet met een Feyenoord Wedstrijdpakket! Dit pakket bestaat behalve uit een wedstrijdkaart ook uit een rondleiding met een bezoek aan onder meer het Feyenoord Museum. Meer weten of direct bestellen? Klik dan hier.

Overige thuiswedstrijden
Feyenoord speelt dit seizoen ook nog thuis tegen sc Heerenveen, Heracles Almelo en ADO Den Haag. Kaarten kopen voor deze wedstrijden? Dat kan hier.

Lees meer over
De Kuip sc Heerenveen ADO Den haag
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties