Feyenoord - AZ uitverkocht

maandag 18 maart 2019 20:38 38.985 keer bekeken 74 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Voor Feyenoord – AZ zijn alleen nog kaarten verkrijgbaar via Feyenoord Ticket Exchange. De laatste reguliere kaarten voor de competitiewedstrijd in speelronde 31 van de Eredivisie werden maandag verkocht.

De voorlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen staat over een maand op het programma (zaterdag 20 april, aanvang 19:45 uur). Feyenoord en AZ zijn verwikkeld in een strijd om de derde plaats op de ranglijst, belangrijk voor een ticket voor Europees voetbal.

Feyenoord Ticket Exchange
Wie er over een maand alsnog bij wil zijn, kan kijken op Feyenoord Ticket Exchange. Seizoenkaarthouders die niet in de gelegenheid zijn Feyenoord - AZ te bezoeken, kunnen hun kaart daar aanbieden en zo hun medesupporters in staat stellen alsnog naar de wedstrijd te gaan.

Wedstrijdpakket
Je bezoek aan De Kuip maak je compleet met een Feyenoord Wedstrijdpakket! Dit pakket bestaat behalve uit een wedstrijdkaart ook uit een rondleiding met een bezoek aan onder meer het Feyenoord Museum. Meer weten of direct bestellen? Klik dan hier.

Overige thuiswedstrijden
Feyenoord speelt dit seizoen ook nog thuis tegen sc Heerenveen, Heracles Almelo en ADO Den Haag. Kaarten kopen voor deze wedstrijden? Dat kan hier.

Gerelateerd nieuws
74 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 68217 leden - Op dit moment zijn 1888 mensen actief, waarvan 384 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved