''De kwaliteit is bij Feyenoord al jaren niet goed genoeg''

maandag 18 maart 2019 17:27 51.205 keer bekeken 89 reacties Pro Shots

Feyenoord zakte dit weekend tegen Willem II voor de zoveelste keer door de ondergrens. Bij FC Rijnmond is Jan Everse kritisch en spreekt hij van een 'gebrek aan kwaliteit' bij Feyenoord.

"De kwaliteit in het algemeen is bij Feyenoord al jaren niet goed genoeg", begint Everse. "Er zijn te veel spelers gekomen die middelmaat zijn. Daar zit Feyenoord niet op te wachten. Die gaan nooit het heersende voetbal spelen dat je graag wil zien. Tegen Ajax en PSV konden ze het een keer opbrengen, maar als je echt heel goed bent breng je het nog 26 keer op."

Het gebrek aan kwaliteit binnen de selectie maakt het volgens Everse voor Van Bronckhorst ook lastig om het tij te keren. "Wat moet 'ie doen dan? Je kan Jorgensen weer in de spits zetten, Larsson er weer uit halen, Botteghin of Van der Heijden vervangen door Van Beek. Dat zijn allemaal ingrepen die tot niks leiden."

"Er is een rigoureuze ingreep die hij kan doen", aldus Van Eersel. "Dat deed Koeman ook in zijn laatste seizoen, toen Feyenoord ook in de problemen zat. Hij ging in uitwedstrijden terug naar 5-3-2. Je hebt dan meer zekerheid achterin en Feyenoord zwalkt nu in uitwedstrijden. Waarom niet?" 

 

Gerelateerd nieuws
89 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 31 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 68219 leden - Op dit moment zijn 3044 mensen actief, waarvan 497 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved