Van Hanegem: ''Feyenoord glijdt af en niemand grijpt in''

maandag 18 maart 2019 05:22 131.620 keer bekeken 379 reacties Pro Shots

Willem van Hanegem haalt in zijn column in het Algemeen Dagblad keihard uit naar Martin van Geel. Het, inmiddels veelbesproken, optreden van Van Geel bij De tafel van Kees roept heel veel vragen op, zo ook bij De Kromme. "Misschien moet ik dit seizoen voor het laatst maar iets vinden van Feyenoord. Feyenoord glijdt af en niemand grijpt in."

"Een bod op Jeremiah St. Juste van 12 miljoen euro en het feit dat hij dan nog steeds bij Feyenoord speelt, als hij al eens speelt? Dat is helemaal niet gek. Algemeen directeur Jan de Jong zat laatst zelf ook al alles maar recht te praten wat krom is aan tafel bij Tom Egbers. Vinden de vijf leden van de raad van commissarissen het echt zo wel prima gaan in de Kuip? In mijn tijd als speler noemden we die slijmerds die zo lekker rond de top van de club hingen 'zwakkelingen'."

"Er brak toch nog lekker volop jeugd door, zei Van Geel. Hij noemde bloedserieus Bart Nieuwkoop, Tyrell Malacia en Calvin Verdonk, die ik echt nooit meer op het veld zie staan. Er staan wekelijks zo'n zes spelers uit de eigen jeugd op het veld, zei hij. Dat is gewoon niet waar. Ze huren ook nog eens voor een behoorlijk salaris een matige speler als Cuco Martina en die krijgt meteen de voorrang boven de zelf opgeleide spelers."

"De mensen op de tribunes zijn niet gek. De Kuip is al opvallend leeg de laatste tijd en ik begrijp dat heel goed. Ik voorspel dat het nog erger zal worden. Van Geel, De Jong en die commissarissen zitten er toch niet voor zichzelf? Ze zitten er voor Feyenoord. Het voetbal moet bij ons centraal staan, zei De Jong gisteren op Radio 1. Dat klopt, maar dat kan alleen als je echt kritisch op elkaar bent. En als je durft in te grijpen. En dat gebeurt bij Feyenoord, onder deze mensen, niet."

Gerelateerd nieuws
379 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 161 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 577 mensen actief, waarvan 66 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved