Hugo Borst: ''Dat is niet laf, niet moedig, dat is gewoon verstandig''

maandag 18 maart 2019 07:57 181.515 keer bekeken 354 reacties Pro Shots

Ook ras-Spartaan Hugo Borst heeft inmiddels een mening over de technisch directeur van Feyenoord, Martin van Geel. Zijn tip in zijn column in het Algemeen Dagblad is duidelijk. Van Geel moet na alle haat aan zijn adres de eer aan zichzelf houden: "Dat is niet laf, niet moedig, dat is gewoon verstandig."

Dat Feyenoord, volgens Van Geel, Jeremiah St. Juste voor 12 miljoen euro had kunnen verkopen gaat er bij de columnist niet in. "Hahaha, 12 miljoen euro voor St. Juste. Dat is hetzelfde als 90 miljoen voor PSV'er Hendrix en 430 miljoen voor een blik knakworstjes. Op NPO Radio 1 confronteerde Carrie ten Napel even later de algemeen directeur van Feyenoord met het bedrag van 12 miljoen euro. Ten Napel vroeg waarom Feyenoord die speler dan niet had verkocht? En wat zei Jan de Jong? Omdat het bod nou ook weer niet zo concreet was. Oei.". 

"Even later keek ik De Tafel van Kees terug. Martin van Geel forceerde zich. Het zag er ongemakkelijk uit. Ik hoorde Van Geel ook beweren dat spits Jørgensen misschien wel meer gaat opbrengen dan het bod van 17 miljoen dat Newcastle United vorig jaar uitbracht, een astronomisch bedrag waar Feyenoord nee tegen zei. Meer dan 17 miljoen! 'Kom op Martin, klets niet zo uit je nek', dacht ik. Maar ik had ook met hem te doen, gewoon omdat hij goede dingen heeft gedaan voor Feyenoord."

"Het is onbegrijpelijk dat een financieel onafhankelijke man van zijn leeftijd hier zin in heeft. De kankers vliegen je naar het hoofd. Links en rechts krijg je bedreigingen. Ze hebben (ludiek) verhuisdozen voor je klaargezet. Je moet (steeds die grimmige toon) oprotten. Willem van Hanegem (het geweten van Feyenoord) acht het hoog tijd dat je vertrekt. Dan ga je toch? Afkoopsommetje erbij en heerlijk een jaar niks doen."

 

Gerelateerd nieuws
354 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 114 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73434 leden - Op dit moment zijn 329 mensen actief, waarvan 66 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved