Bakkati: ''Trots om naar zo'n grote club te gaan''

zondag 17 maart 2019 22:04 73.055 keer bekeken 111 reacties Pro Shots

Jaap Stam neemt als nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord zijn huidige assistent bij PEC Zwolle, Said Bakkati, mee naar De Kuip. Bakkati kijkt al uit naar het nieuwe avontuur en vertelt aan RTV Rijnmond wat de supporters van Feyenoord onder Stam en hem kunnen verwachten: "Agressief voetbal spelen en veel kansen creëren."

De functie van Bakkati is ook duidelijk. "Ik ben de rechterhand van Jaap en de andere assistenten blijven. Ik ben een trainer die de tegenstander veel analyseert en op de training veel geeft. Ik ben trots om naar zo'n grote club te gaan. Natuurlijk moeten we volgend jaar presteren."

"Als Feyenoord op TV is kijk je natuurlijk wel en als ik thuis niks te doen heb en ik heb geen wedstrijden te analyseren, dan kijk ik Feyenoord. De laatste wedstrijd heb ik gezien." Ondanks het slechte spel van Feyenoord tegen Willem II maakt Bakkati zich nog geen zorgen. "Je moet altijd geloven, dat is het belangrijkste. Welke selectie we volgend jaar ook hebben: we willen alles uit die selectie halen en dan zien we wel waar we eindigen.

Bakkati is nog een jonge trainer. "Met Eric Botteghin heb ik nog samengespeeld, maar ik ben nu trainer. Dan moet je goede trainingen geven, goed de tegenstanders analyseren en elkaar goede feedback geven om Feyenoord weer op de kaart te zetten bovenin."

Gerelateerd nieuws
111 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 49 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73434 leden - Op dit moment zijn 335 mensen actief, waarvan 56 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved