''Wie moet je hier nu de schuld van geven?''

zondag 17 maart 2019 00:05 109.015 keer bekeken 416 reacties Pro Shots

Feyenoord speelt dit seizoen over het algemeen onder de maat, maar in De Kuip worden de punten altijd wel binnengeharkt. Willem II nam echter een driepunter mee uit Rotterdam en achteraf zijn er weinig mensen die het verlies onterecht vinden, zo ook Feyenoord watcher Martijn Krabbendam.

"Je zag het eerder al bij Fortuna: als ploegen tegen Feyenoord durven te voetballen hebben ze altijd een kans en Willem II deed dat. Eerlijk is eerlijk: Feyenoord kreeg wel de beste en de meeste kansen, op basis daarvan hadden ze kunnen winnen. Als je puur kijkt op basis van het voetbal dan deed Willem II niet onder en was de wedstrijd redelijk in evenwicht. Dan kun je zo'n wedstrijd verliezen en kun je jezelf toch nog gaan opmaken voor een paar spannende weken."

Toch viel ook op dat Feyenoord door een wonderschone goal van Steven Berghuis de leiding nam en daarna enkele keren knap veldspel liet zien. "In fases zijn ze sterk, creëren ze kansen en is het wachten op een goal en daarna valt het weer helemaal uit elkaar en is het helemaal niks. Die wisselvalligheid kun je jezelf niet permitteren."

De spreekkoren tegen Martin van Geel waren wederom niet van de lucht. "We hebben die discussie al vaker gehad: wie moet je hier nu de schuld van geven? De trainer gaat al weg, dan blijft de technisch directeur over en op diens beleid kun je genoeg aanmerken, maar tegelijkertijd staat hij niet op het veld en maakt hij ook de opstelling niet. Zo gaat het nu eenmaal bij een club als Feyenoord: als het slecht gaat kom je aan de beurt. Dat is inherent aan het werken bij een topclub."

Gerelateerd nieuws
416 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 185 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73434 leden - Op dit moment zijn 257 mensen actief, waarvan 59 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved