Feyenoord ontvangt wéér sanctie wegens vuurwerk

Feyenoord ontvangt wéér sanctie wegens vuurwerk

Slechts enkele dagen nadat duidelijk werd dat Feyenoord binnenkort Vak S moet leeghouden wegens het (herhaaldelijk) afsteken van vuurwerk op de tribune, krijgt de club andermaal een straf voor hetzelfde vergrijp. Deze keer betreft het een geldboete van 25.000 euro, omdat door bezoekers op de tribune vuurwerk werd afgestoken bij de competitiewedstrijd Feyenoord - Ajax op 27 januari dit jaar.

Feyenoord acht het gelet op de feiten en de toegeepaste regels niet zinvol om de zaak te laten voorkomen. Inmiddels is de aanklager ook een vooronderzoek gestart naar het afsteken van ongeorganiseerd vuurwerk door supporters bij de bekerwedstrijd tegen Ajax op woensdag 27 februari jl.

De club doet andermaal een dringend beroep op bezoekers zich in het vervolg te onthouden van het afsteken van vuurwerk, fakkels en rookpotten. Dit gezien de overduidelijke en steeds grotere problemen die de club en (mede)supporters er door krijgen.

Lees meer over
ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties