Tapia: ''Graag naar een andere club in een betere competitie''

donderdag 14 maart 2019 05:26 145.560 keer bekeken 376 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft Renato Tapia verhuurd aan Willem II, de tegenstander in de thuiswedstrijd van aankomende zaterdag (19:45). Tapia speelde al enkele seizoenen bij Feyenoord voor die verhuur. De Peruviaan werd gevraagd hoe die periode bij Feyenoord hem bevallen is. "Lastig, het was heel lastig. Het was moeilijk om de rust te bewaren als het moest." 

Tapia heeft nog steeds geen idee waarom hij tot nu toe niet geslaagd is bij Feyenoord. "Ik weet het niet: misschien had ik het niet in de hand, misschien ligt het aan de manier waarop het team speelt, aan het ritme of aan mijn kwaliteit. De gewonnen prijzen rechtvaardigen alle keuzes", zo vertelt hij aan goal.com.

De komst van Jaap Stam ziet Tapia wel zitten. "Ik vind zijn komst een grote stap voor Feyenoord. Hij heeft karakter, we kennen hem allemaal als voetballer. Ik weet niet hoe hij is als trainer, ik heb nog geen collega's uit Zwolle over hem gesproken. Ze hebben hem gekozen omdat ze iets in hem zien."

Na het huidige seizoen keert Tapia weer terug bij Feyenoord. "Ik moet terug." Het is niet dat hij echt op die terugkeer zit te wachten. "Het is mijn ambitie om te slagen als voetballer, het maakt me niet uit waar." 

"Ik heb in Nederland alles gewonnen wat ik kon winnen. Ik heb weliswaar niet vaak gespeeld, maar ik was er wel in belangrijke wedstrijden. Hierna wil ik graag naar een andere club in een betere competitie. Daar vecht ik voor sinds ik ben gaan voetballen."

Gerelateerd nieuws
376 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 129 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67434 leden - Op dit moment zijn 1077 mensen actief, waarvan 279 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved