Kuyt over stage: ''Het stelt eigenlijk niet zo veel voor''

woensdag 13 maart 2019 11:41 59.080 keer bekeken 127 reacties Pro Shots

Dirk Kuyt benadrukt nogmaals dat hij rustig de tijd wil nemen om te kijken wat bij hem past na zijn loopbaan als voetballer. De Feyenoorder geeft aan dat hij volgend seizoen slechts stage gaat lopen bij het eerste en dat het geen officiële functie is in de technische staf.

''Ik heb me ingeschreven voor de cursus Coach Betaald Voetbal en dan heb je een stageplek nodig", vertelt Kuyt in de 538 Ochtendshow bij Frank Dane. "Er is nogal wat ophef over dat ik stage ga lopen bij het eerste elftal, maar dat is eigenlijk heel gebruikelijk bij zo'n cursus. Ik blijf ook gewoon Onder-19 doen. Het stelt eigenlijk niet zo veel voor.''

"Ik heb na mijn carrière gezegd dat ik drie jaar de tijd wil nemen om me voor te bereiden op een nieuwe loopbaan na die als voetballer. Daar heb ik de tijd voor genomen en ik heb in mijn eerste seizoen samen met Martin van Geel de club ook van de andere kant leren kennen. Dit jaar doe ik dus Feyenoord onder 19 en volgend jaar rond ik de cursus hopelijk af. Dan ben ik er klaar voor."

Gerelateerd nieuws
127 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 31 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67436 leden - Op dit moment zijn 980 mensen actief, waarvan 248 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved