Toornstra: ''Hier kunnen we wel mee door''

maandag 11 maart 2019 06:10 35.305 keer bekeken 34 reacties Pro Shots

Jens Toornstra zag hetzelfde spelbeeld in de wedstrijd tegen Vitesse als de andere spelers en toeschouwers: een goede eerste helft die gevolgd werd door een matige tweede helft. AZ blijft daarmee op drie punten afstand als naaste belager van Feyenoord in de strijd om de derde plek.

"Ik denk dat we de eerste helft goed speelden, we verdiend op voorsprong komen en daarna is het jammer dat je een hele hoop werk doet om op voorsprong te komen en dat dan een bal er zo lullig ingaat. Vervolgens was het iets meer open. Vitesse heeft een aantal goede kansen gehad. Wij hebben ook weer echt mogelijkheden gehad, maar hij wilde er niet meer in."

Toch zijn er deze keer echt pluspunten te herkennen in het spel van Feyenoord. "Tegen PSV uit speelden we ook aardig, vandaag hebben we vooral de eerste helft goed gespeeld, de tweede helft iets moeizamer, maar hier kunnen we wel mee door."

Ook bij Toornstra kon de jeugdige basisspeler Orkan Kökçü op complimenten rekenen. "Talent uit de jeugd, veel potentie en hij maakte een goede goal. In de minuten die hij krijgt laat hij zien wat hij kan en dat doet hij goed."

Ondanks het gelijkspel van Feyenoord blijft de voorsprong van drie punten van de Rotterdammers op AZ dus intact omdat de toekomstige trainer van Feyenoord, Jaap Stam, twee punten afsnoepte van de Alkmaarders. Toornstra lachend: "Ja, dat heeft ie goed gedaan."

De spelers lijken nog niet echt in te kunnen schatten met wat voor soort trainer ze het komende seizoen te maken krijgen. "We krijgen het nieuws ook mee en daar praat je ook over. De meesten kennen hem nog niet als trainer, in de zin van dat ze met hem hebben gewerkt, dus voor ons is het ook nieuw. Ik denk dat hij het goed gedaan heeft bij de clubs waarvoor hij heeft gewerkt en Feyenoord is een mooie stap voor hem en voor ons een nieuw gezicht voor de groep."

Gerelateerd nieuws
34 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 26 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72607 leden - Op dit moment zijn 679 mensen actief, waarvan 209 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved