Van Hooijdonk: ''Deze jongen, stel die elke week op alsjeblieft''

maandag 11 maart 2019 06:00 138.010 keer bekeken 95 reacties Pro Shots

Feyenoord had de uitwedstrijd tegen Vitesse weliswaar voor rust al kunnen beslissen, maar nadat de wedstrijd afgelopen was en er 1-1 op het scorebord stond waren er maar drie spelers die tijdens de wedstrijd indruk hadden gemaakt: uiteraard Robin Van Persie, maar naast keeper Joris Delle viel vooral Orkan Kökçü op. Dat was de heren bij Studio Voetbal ook niet ontgaan. 

Pierre van Hooijdonk: "Hij had natuurlijk al meegedaan tegen Emmen en plots, na dat debuut was hij uit het oog verloren (Kökçü stond daarna ook nog in de basis bij de verloren thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard - red.). Als ik hem zie spelen als vandaag: goede aannames, alles naar voren willen spelen. Ik las een interview met Van Persie: 'het scannen van situaties', dat deed hij ook constant, altijd aanwezig in de zestien."

"Ik vind het eigenlijk jammer dat, nu het seizoen eigenlijk gespeeld is voor Feyenoord, we hem nu mogen zien. Ik vond het echt een genot om naar te kijken, ook omdat ik 'm niet supergoed ken. Het is een moderne middenvelder zoals je ze tegenwoordig vaak hoopt te zien. Jan de Jong zegt 'we gaan voor de jeugd'. Welke jeugd dan? We hebben eigenlijk nog niks gezien dit seizoen, maar deze jongen: stel die elke week op alsjeblieft."

Chef sport van de NOS, Arno Vermeulen, kwam nog terug op het spandoek en de verhuisdozen die tegen Martin van Geel gericht waren. "Het is de vraag of je er aandacht aan moet besteden, als een paar van die hardcore mensen het prettig vinden om aandacht te verwerven met die dozen. Het is allemaal heel makkelijk roepen. Van Geel moet weg en dat vindt een deel van de aanhang van Feyenoord. De Jong zit er nog maar net, de trainer gaat weg, het zou om die reden al heel onhandig zijn (om Van Geel weg te sturen - red.)."

Vermeulen snapt wel dat het rond Van Geel onrustig is. "Het nadeel dat hij gehad heeft is dat hij, toen Feyenoord kampioen werd, het elftal niet uit heeft kunnen bouwen en dat succes gecontinueerd heeft. Toen had hij wat geld te besteden en ging er zes miljoen naar Haps, wat niet goed uitpakte en sowieso teveel was. Die aanhang is er klaar mee, die willen een wisseling van de wacht omdat ze denken dat, als er een andere technisch directeur is, Feyenoord dan opeens meedoet om het landskampioenschap, maar zo gemakkelijk gaat dat niet." 

Gerelateerd nieuws
95 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 52 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74194 leden - Op dit moment zijn 883 mensen actief, waarvan 243 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved