Clasie: ''Laten het na om afstand te nemen van AZ''

zondag 10 maart 2019 21:52 25.885 keer bekeken 143 reacties Pro Shots

Feyenoord speelde een goede eerste helft tegen Vitesse en kwam nauwelijks in de problemen tegen de club uit Arnhem. De tweede helft was nog maar net begonnen of Feyenoord kreeg een schlemielig doelpunt tegen waardoor de 0-1 voorsprong uit de eerste helft teniet gedaan werd. Daarna wisten de Rotterdammers zich niet meer echt te herpakken, al vond Jordy Clasie het gelijkspel niet helemaal terecht.

"Misschien op basis van de tweede helft wel, ik denk dat we de eerste helft redelijk tot goed speelden. We kwamen steeds aan opbouwen en aanvallen toe. De laatste pass was een aantal keer slordig, maar we creëerden een aantal goede kansen en misschien moet je jezelf eerder belonen. Gelukkig doe je dat nog de eerste helft. De tweede helft beginnen we gewoon veel te slap waardoor we die goal tegenkrijgen. Je haalt een ploeg eigenlijk in de wedstrijd door een goal weg te geven en vanaf dat moment hadden we het heel moeilijk."

De race om de derde plek blijft daardoor spannend. "Zoals zo vaak dit seizoen: we laten het na om afstand te nemen van nummer vier AZ. Ik denk dat we aan heel Feyenoord verplicht zijn dat je derde wordt. Natuurlijk gaat het nog moeilijk worden, maar we zullen er alles aan doen om die derde plek vast te houden en te proberen om zo snel mogelijk weg te lopen."

Al blijft de vraag of Feyenoord eigenlijk wel iets in Europa te zoeken heeft. "We gaan het zien,'' vertelt Clasie in het Algemeen Dagblad. ''Volgend jaar gaat er ook weer wat gebeuren. Er komt een nieuwe trainer natuurlijk. Ik weet niet welke spelers blijven of niet, dus daar kan ik geen uitspraken over doen."

Gerelateerd nieuws
143 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 72 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67432 leden - Op dit moment zijn 1035 mensen actief, waarvan 255 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved