Van Gaal wil niet reageren op geruchten over aanbod Feyenoord

Van Gaal wil niet reageren op geruchten over aanbod Feyenoord

Louis van Gaal wilde zondagavond niet reageren op de geruchten over een aanbieding van Feyenoord. Het Algemeen Dagblad meldde zondag dat de ervaren oefenmeester een aanbod van Feyenoord had afgeslagen.

"Daar hoef ik op dit moment geen antwoord op te geven, denk ik",reageerde Van Gaal in VTBL op de vraag of hij een aanbieding van Feyenoord had ontvangen. "Ik zou niet willen zeggen dat die berichten onzin zijn." De Rotterdamse club koos uiteindelijk voor Jaap Stam, waar Dick Advocaat eerder ook 'nee' zei tegen de club.

"Eerst ga je een profiel maken van een trainer, daar past Advocaat in als ik de kranten mag geloven", aldus Van Gaal in het RTL7-programma. "Dan kom je uiteindelijk met Stam. Ja, bepaalde mensen hebben natuurlijk afgezegd.

"Stam, die moet je zien in de categorie van Giovanni van Bronckhorst. Hij had ook helemaal geen ervaring, maar was wel topspeler met een topmentaliteit. Dat heeft Jaap ook. Je moet ook kijken wie er beschikbaar zijn. Ik gun Jaap het allerbeste, ik denk dat Feyenoord een fantastische club is. Met veel goede jeugd."

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties