Van Gaal wil niet reageren op geruchten over aanbod Feyenoord

zondag 10 maart 2019 20:33 107.510 keer bekeken 132 reacties Pro Shots

Louis van Gaal wilde zondagavond niet reageren op de geruchten over een aanbieding van Feyenoord. Het Algemeen Dagblad meldde zondag dat de ervaren oefenmeester een aanbod van Feyenoord had afgeslagen.

"Daar hoef ik op dit moment geen antwoord op te geven, denk ik",reageerde Van Gaal in VTBL op de vraag of hij een aanbieding van Feyenoord had ontvangen. "Ik zou niet willen zeggen dat die berichten onzin zijn." De Rotterdamse club koos uiteindelijk voor Jaap Stam, waar Dick Advocaat eerder ook 'nee' zei tegen de club.

"Eerst ga je een profiel maken van een trainer, daar past Advocaat in als ik de kranten mag geloven", aldus Van Gaal in het RTL7-programma. "Dan kom je uiteindelijk met Stam. Ja, bepaalde mensen hebben natuurlijk afgezegd.

"Stam, die moet je zien in de categorie van Giovanni van Bronckhorst. Hij had ook helemaal geen ervaring, maar was wel topspeler met een topmentaliteit. Dat heeft Jaap ook. Je moet ook kijken wie er beschikbaar zijn. Ik gun Jaap het allerbeste, ik denk dat Feyenoord een fantastische club is. Met veel goede jeugd."

Gerelateerd nieuws
132 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74194 leden - Op dit moment zijn 880 mensen actief, waarvan 261 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved