Van der Heijden: ''We missen vandaag gewoon twee punten''

zondag 10 maart 2019 17:46 33.280 keer bekeken 51 reacties Pro Shots

Feyenoord is er vandaag niet in geslaagd het winnende doelpunt te maken tegen Vitesse. Jan-Arie van der Heijden was er laat in de wedstrijd nog dichtbij, maar zijn kopbal belandde op de paal. 

"Het was een mooi slotstuk en een verdiende overwinning geweest, maar het mocht niet baten", begint Van der Heijden in gesprek met RTV Rijnmond. "Soms is het drie centimeter die je de overwinning kan schenken. Nu missen we het daardoor."

"In de eerste helft spelen we goed en horen we met twee, drie doelpunten verschil voor te staan. Na rust geef je snel de 1-1 weg. Daardoor waren we even de weg kwijt. Op het einde creëer je weer een aantal honderd procent kansen. We missen vandaag gewoon twee punten."

Dat ook concurrent AZ punten heeft laten liggen, doet Van der Heijden niet zo veel. "Eigenlijk niet, omdat je hier gewoon moet winnen. We domineerden, dan is het gewoon zuur dat je niet wint. Nu moeten we deze spirit en dit voetbal meenemen naar de volgende wedstrijden. Dan heb ik alle vertrouwen dat het goedkomt."

Gerelateerd nieuws
51 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67431 leden - Op dit moment zijn 1113 mensen actief, waarvan 281 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved