''Achterin was het wat onzeker bij Feyenoord''

Feyenoord kwam tegen Vitesse niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Orkun Kökcü zette de Rotterdammers op slag van rust op een 0-1 voorsprong, maar vroeg in de tweede helft viel de gelijkmaker al. "Over het algemeen denk ik dat een gelijkspel de verhoudingen wel weergeeft", zegt VI-verslaggever Chris Tempelman op de website van zijn werkgever.

"Goed kon je het niet noemen bij Feyenoord. Het was een goede goal, een echte trainingsgoal, maar achterin was het wat onzeker. Martina die af en toe rare dingen deed en betrokken was bij die goal. Haps was heel twijfelachtig af en toe; hij wil wel graag mee naar voren maar vergeet af en toe ook verdedigend werk te doen.''

''Ik vond Clasie heel slordig op het middenveld. Hij leed veel balverlies en koos veel rare momenten om in te dribbelen. Dat is toch wel belangrijk in het spel van Feyenoord: Van Persie, Larsson en Berghuis voorin bedienen. Dat klopte vandaag niet helemaal.''