''Kokcu kan vandaag heel belangrijk zijn tussen de linies''

''Kokcu kan vandaag heel belangrijk zijn tussen de linies''

Feyenoord moet het doen zonder Tonny Vilhena en Kenneth Vermeer. De twee Feyenoorders zijn niet voldoende hersteld om in de basis te starten tegen Vitesse. Orkun Kökçü en Joris Delle zijn hun vervangers tegen Vitesse.

Giovanni van Bronckhorst verklaart in gesprek met FOX Sports zijn keuze voor Kökçü: ''Ik denk zeker hoe Vitesse staat. Toch met drie middenvelders op het middenveld. Orkun kan vandaag heel belangrijk zijn tussen de linies. Tegen Vitesse kan je goed spelen als je de bal hebt. Met Orkun een type die achter Robin daar goed uit de verf komt.''

Jens Toornstra en Jordy Clasie vormen een blok voor de verdediging. Yassin Ayoub is niet fit genoeg om te starten. ''Met het wegvallen van Tonny missen we daar een speler. Met Yassin, die er wel bij is, maar niet kan spelen vanaf minuut één, hebben we gekozen om daar Jens met Jordy voor de verdediging te zetten,'' aldus de trainer van Feyenoord.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Giovanni van Bronckhorst Jens Toornstra Vitesse
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties