Israël over Stam: ''Moeten goede spelers worden aangetrokken''

zondag 10 maart 2019 10:57 72.920 keer bekeken 287 reacties Pro Shots

Rinus Israël kijkt met wisselende gevoelens naar de aanstelling van Jaap Stam. De huidige trainer van PEC Zwolle volgt komende zomer succescoach Giovanni van Bronckhorst op als hoofdtrainer van Feyenoord. De oud-Feyenoorder verwacht dat Stam een moeilijke klus wacht in de Kuip.

"Stam is een grote naam in het voetbal, hij heeft bij prachtige clubs gespeeld", zegt Israël in De Tafel van Kees. "Maar voor nu was het beter geweest als hij ook prachtige clubs had getraind. Dat was wel de opzet van Feyenoord, om die reden zijn ze bij Dick Advocaat uitgekomen."

"Het is Stam geworden, ik denk dat hij het karakter heeft dat goed bij Feyenoord past maar hij heeft nog niet de juiste bagage voor Feyenoord denk ik. Dat hoeft geen nadeel te zijn maar het is wel een heel moeilijke job bij Feyenoord op dit moment."

"Bij Feyenoord denken de supporters elk jaar dat ze moeten meedoen om de titel. Met dit materiaal is dat voor elke trainer een onmogelijke opgave", vervolgt IJzeren Rinus. "Het is een prachtige club maar om te slagen moeten er goede spelers worden aangetrokken. Ook voor Stam."

Gerelateerd nieuws
287 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 74 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67433 leden - Op dit moment zijn 1043 mensen actief, waarvan 261 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved