Israël over Stam: ''Moeten goede spelers worden aangetrokken''

Israël over Stam: ''Moeten goede spelers worden aangetrokken''

Rinus Israël kijkt met wisselende gevoelens naar de aanstelling van Jaap Stam. De huidige trainer van PEC Zwolle volgt komende zomer succescoach Giovanni van Bronckhorst op als hoofdtrainer van Feyenoord. De oud-Feyenoorder verwacht dat Stam een moeilijke klus wacht in de Kuip.

"Stam is een grote naam in het voetbal, hij heeft bij prachtige clubs gespeeld", zegt Israël in De Tafel van Kees. "Maar voor nu was het beter geweest als hij ook prachtige clubs had getraind. Dat was wel de opzet van Feyenoord, om die reden zijn ze bij Dick Advocaat uitgekomen."

"Het is Stam geworden, ik denk dat hij het karakter heeft dat goed bij Feyenoord past maar hij heeft nog niet de juiste bagage voor Feyenoord denk ik. Dat hoeft geen nadeel te zijn maar het is wel een heel moeilijke job bij Feyenoord op dit moment."

"Bij Feyenoord denken de supporters elk jaar dat ze moeten meedoen om de titel. Met dit materiaal is dat voor elke trainer een onmogelijke opgave", vervolgt IJzeren Rinus. "Het is een prachtige club maar om te slagen moeten er goede spelers worden aangetrokken. Ook voor Stam."

Lees meer over
De Kuip Giovanni van Bronckhorst Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties