''Dat is toch geen probleem? Als je 't niet doet krijg je geen ervaring''

zaterdag 9 maart 2019 08:00 153.965 keer bekeken 394 reacties Pro Shots

Jaap Stam speelt morgen met 'zijn' PEC Zwolle tegen een AZ dat aast op de derde plek van Feyenoord. Ondanks die belangen draait het in de media vooral om de overstap van Stam naar Feyenoord. Ook het voetbalpraatprogramma Veronica Inside kon niet achterblijven en Johan Derksen kon maar weinig begrip opbrengen voor de keus van Feyenoord. 

"Er zit geen beleid achter. Als je Dick Advocaat afstreept, dan kom je ook al gauw bij Henk ten Cate uit, maar Henk ten Cate kan weer niet met Martin van Geel, want Martin van Geel heeft een bloedhekel aan Henk ten Cate. Ik vind Jaap Stam een prima kerel, maar het past niet in de lijn." 

Rene van der Gijp snapt dan weer niet waarom Henk Fraser niet gehaald is in plaats van Stam. "Maar Johan, ik zal jou heel eerlijk zeggen: Henk Fraser of Jaap Stam, ik zie het verschil niet. Dan heb je er nog eentje uit je eigen club en die jongen presenteert zich al tien jaar, zo lang als hij trainer is, prima. Niks mis mee."

Tafelgast Jan Boskamp wil Jaap Stam een kans geven. "Hij moet het gewoon waar gaan maken. Ook als je een jonge trainer bent zonder ervaring: ga je maar bewijzen dan. Dat is toch geen probleem? Als je 't niet doet krijg je geen ervaring."

'De Snor' blijft zijn bedenkingen houden. "De keus voor Jaap Stam is natte vinger werk. Wat heeft Jaap Stam dat Fraser niet heeft? Ik gun Jaap die club en ik hoop dat hij hartstikke veel succes heeft, maar is het netjes van Feyenoord om hem bij een club als PEC Zwolle, waar Jaap Stam net drie maanden aan het werk is, weg te halen? Is het netjes van Jaap Stam om dan 'dat is de voetballerij' te zeggen?"

Gerelateerd nieuws
394 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 122 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69488 leden - Op dit moment zijn 999 mensen actief, waarvan 177 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved