''Henk Fraser zal ongetwijfeld teleurgesteld zijn''

''Henk Fraser zal ongetwijfeld teleurgesteld zijn''

Jaap Stam volgt in de zomer van 2019 Giovanni van Bronckhorst op als hoofdtrainer van Feyenoord. De afgelopen maanden werden verschillende trainers genoemd als mogelijke opvolger van succescoach Van Bronckhorst, onder andere oud-Feyenoorder Henk Fraser.

"Fraser zal ongetwijfeld teleurgesteld zijn, maar ik denk dat hij het ook wel zag aankomen", zegt Arman Avsaroglu, commentator van de NOS. "Vanwege Stanley Brard, die nu hoofd jeugdopleiding is. Zij hebben nooit een goede band gehad. Fraser werd telkens wel genoemd, maar het is nooit echt concreet geworden. Ik denk dat hij het de laatste weken ook niet meer verwachtte."

"Feyenoord heeft zich de afgelopen tijd natuurlijk ook niet uitgesproken over de opvolger van Van Bronckhorst. Dat waren meer de mensen buiten de club die namen noemden", voegt oud-profvoetballer Geert den Ouden toe in het RTV Rijnmond-programma FC Rijnmond.

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties