''Feyenoord net zo'n grote club als Ajax en PSV, misschien wel groter''

vrijdag 8 maart 2019 18:30 80.085 keer bekeken 189 reacties Pro Shots

Jaap Stam is pas net trainer van PEC Zwolle, maar maakt in de zomer al de overstap naar Feyenoord. Aan Voetbal International legt hij uit waarom. "Ik woon in Nederland en wil in de top van Nederland werken. Bij een club als Feyenoord is dat mogelijk." 

"Je weet nooit wanneer die kans zich voordoet. Dan krijg je de kans om in de top te gaan werken en dan pak je die kans. Zo vaak komt een topclub niet. Dat gebeurt geen twee, drie keer. Ik had nee kunnen zeggen en een jaar kunnen wachten, maar voor hetzelfde geld is er dan een ander."

Feyenoord lijkt eerder te moeten vrezen voor een inhaalslag van AZ, dan dat er een aansluiting met de top twee aanstaande is. Stam ziet dat anders. "De situatie van Feyenoord is dat het net zo'n grote club is als Ajax en PSV en misschien nog wel groter. De ambities zijn daar ook enorm. Dat strookt met mijn ambities en waar ik naartoe wil. Feyenoord wil prijzen winnen, dat wil ik ook."

"Misschien dat het financiële aspect anders is. Ajax heeft ik weet niet hoeveel miljoen op de bank staan en kan doen wat het wil. Die situatie is er op dit moment bij Feyenoord niet. Dat weet ook iedereen. Je moet op een andere manier creatief zijn om toch het maximale uit zo'n ploeg te halen. De uitdaging zit erin hoe we het voor elkaar kunnen krijgen."

Gerelateerd nieuws
189 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 69 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73937 leden - Op dit moment zijn 1068 mensen actief, waarvan 235 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved