Vermeer opgenomen in voorselectie Oranje

Vermeer opgenomen in voorselectie Oranje

Kenneth Vermeer mag hopen op een plek bij het Nederlands Elftal. Bondscoach Ronald Koeman heeft de doelman opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje voor de EK-kwalificatieduels tegen Wit-Rusland en Duitsland. Steven Berghuis en Tonny Vilhena zijn ook geselecteerd.

Vermeer keepte in het verleden vijf interlands voor het Nederlands elftal. In die duels kreeg hij geen enkel doelpunt tegen. Zijn laatste wedstrijd in Oranje speelde Vermeer op 31 maart 2015 tegen Spanje. Het Nederlands elftal won dat duel met 2-0, dankzij treffers van Stefan de Vrij en Davy Klaassen.

Vermeer opgenomen in voorselectie Oranje

De wedstrijden tegen Wit-Rusland en Duitsland zijn voor het Nederlands elftal de eerste wedstrijden in de kwalificatiecyclus voor het Europees kampioenschap 2020. Oranje neemt het op donderdag 21 maart in Stadion Feijenoord op tegen Wit-Rusland. Zondag 24 maart staat in de Johan Cruijff Arena de wedstrijd tegen Duitsland op het programma.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties