Vermeer opnieuw geblesseerd: ''Dit is lullig natuurlijk''

Vermeer opnieuw geblesseerd: ''Dit is lullig natuurlijk''

Kenneth Vermeer heeft de wedstrijd tegen FC Emmen niet kunnen uitspelen. De 32-jarige doelman raakte in de eerste helft gebleseerd en kon niet meer verder spelen. Joris Delle kwam voor hem in het veld en maakte zijn debuut in De Kuip.

''Het was een goede redding,'' begint Ronald de Boer in gesprek met FOX Sports. ''Je kan niet 'ik ga er half in' denken. Je moet vol gaan anders heb je die bal niet, dit is lullig natuurlijk. Ik hoop niet dat hij zodanig geblesseerd is dat hij weer een paar maanden eruit is, maar dat het een soort kneuzing is.''

Het is nog niet duidelijk hoe lang Vermeer uit de roulatie is. Joris Delle en Ramón ten Hove zijn na de blessures bij Vermeer en Justin Bijlow de eerste en tweede keeper.

Update 19:27 | Van Bronckhorst reageert na afloop van de wedstrijd: ''Ik hoop dat het meevalt. We moeten afwachten tot morgen. Ik kan daar nog niet veel over zeggen.''

Vermeer opnieuw geblesseerd: ''Dit is lullig natuurlijk''
Lees meer over
Kenneth Vermeer De Kuip Giovanni van Bronckhorst Ramón ten Hove Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties