Vermeulen tipt Feyenoord: ''Bruma, Rekik of Hoedt''

zondag 3 maart 2019 10:26 100.715 keer bekeken 255 reacties Pro Shots

Robin van Persie stopt aan het einde van het seizoen bij Feyenoord en de gehuurde Jordy Clasie en Cuco Martina keren normaal gesproken terug bij hun clubs. De Rotterdammers moeten zich deze zomer flink gaan versterken op de transfermarkt. Feyenoord-watcher Arman Avsaroglu ziet daarin een uitdaging voor Martin van Geel.

''Er is financieel niks mogelijk om nieuwe spelers te halen,'' vertelt Avsaroglu. ''Ze hebben de afgelopen tijd veel geïnvesteerd in het jeugdcomplex en nieuwe gebouwen. En er is dit seizoen ook niets binnengekomen uit Europees voetbal. Daardoor gaat de begroting ook terug van honderd miljoen naar zeventig miljoen. Misschien wordt Tonny Vilhena verkocht en kunnen ze dat geld investeren, maar zo veel geld als Ajax binnenkrijgt, gaat hier natuurlijk niet gebeuren.''

Arno Vermeulen ziet genoeg mogelijkheden voor de Rotterdammers om de selectie te versterken, maar ze moeten wel creatief zijn. "Feyenoord moet gaan voor jongens die bewezen hebben dat ze goed zijn en het niet gooien op jonge jongens die zich nog moeten bewijzen. Ik kijk dan naar Nederlanders in het buitenland die misschien een klein deukje hebben."

"Iemand als Jeffrey Bruma. Zijn contract loopt ten einde en wordt nu verhuurd door Wolfsburg aan Schalke 04. Hij heeft ook de goede leeftijd voor Feyenoord en is in mijn ogen echt een buitenkansje want ze moeten echt de defensie versterken. Daar zou je dan Karim Rekik van Hertha of Wesley Hoedt, die bij Celta de Vigo speelt, aan kunnen toevoegen."

"Voor het middenveld zou ik gaan voor Ruud Vormer", gaat Vermeulen verder in gesprek met de NOS. "Hij heeft dynamiek en de mentaliteit. Ricky van Wolfswinkel zou een goede optie zijn voor de spits. Hij scoort overal en is sterk. Misschien kan je hem koppelen aan Abdenasser El Khayati van ADO Den Haag. Hij heeft iets bijzonders, hoewel het moeilijk in te schatten is of hij het niveau aankan."

"Ik zou ook proberen om Tahith Chong van Manchester United te huren. Waarom zou hij zich niet voor één jaar in Rotterdam willen ontwikkelen? Je moet in ieder geval mensen halen want een elftal met vijf jeugdspelers is gedoemd te mislukken."

Gerelateerd nieuws
255 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 154 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 895 mensen actief, waarvan 175 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved