Feyenoord reageert: ''Achterhalen wie dit heeft gedaan''

Feyenoord reageert: ''Achterhalen wie dit heeft gedaan''

Het spandoek van afgelopen woensdag blijft onderwerp van gesprek. Feyenoord heeft laten weten alles op alles te zetten om de daders van de verwijzingen naar vervelende incidenten in het verleden te achterhalen en te straffen.

Feyenoord heeft het ontwerp goedgekeurd. ''De verwijzingen die nu worden genoemd, stonden niet in dat ontwerp. We zullen uiteraard proberen te achterhalen wie dit heeft gedaan,'' vertelt woordvoerder Raymond Salomon in gesprek met het Algemeen Dagblad.

''Het spandoek op zich was weer ongekend mooi. Ontzettend veel supporters hebben daar ziel, zaligheid en talloze vrije uren in gestoken. Als er inderdaad sprake is van het bewust aanbrengen van genoemde verwijzingen is dat ronduit walgelijk. En verpest, zoals zo vaak, een enkeling het toch weer voor de rest.''

Ook Feyenoord geeft aan dat het incident geen gevolgen heeft voor de gesprekken tussen de beide supportersverenigingen en de club Ajax. ''Maar het komt de onderlinge sfeer natuurlijk niet ten goede.'' Feyenoord gaat in gesprek met de supporters om dit in de toekomst te voorkomen.

[readmore=49982]

Lees meer over
ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties