Van Bronckhorst baalt: ''Ik voel met Martin mee''

Van Bronckhorst baalt: ''Ik voel met Martin mee''

Feyenoord verloor afgelopen woensdag in De Kuip van Ajax in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Het seizoen is hierdoor voorbij voor de Rotterdammers en dat levert veel frustraties op bij de supporters. Technisch directeur Martin van Geel kreeg diverse spreekkoren naar zijn hoofd geslingerd.

Giovanni van Bronckhorst reageert: ''Ik voel met Martin mee, als alle pijlen op je gericht worden tijdens een wedstrijd. Ik weet hoeveel energie en tijd hij in de club stopt. Voor hem heel jammer. Ik heb veel met hem samengewerkt.''

''Supporters zijn vrij om zich te uiten, maar ik hoorde weer ziektes voorbij komen, dat vind ik heel spijtig,'' vertelt de trainer op de persconferentie in aanloop naar Feyenoord - FC Emmen, geciteerd door RTV Rijnmond.

''Wij weten hoe mooi en ondersteunend de fans kunnen zijn, dat voel je in het stadion, zeker in grote duels. Maar het publiek kan ook heel hard zijn, kritisch, dat mag en hoort ook. Maar je moet mensen in hun waarde laten, geen nare ziektes gebruiken. Dat komt hard aan.''

[readmore=49967]

Lees meer over
De Kuip martin van geel Giovanni van Bronckhorst ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties