''Dat is een harde conclusie voor Feyenoord''

donderdag 28 februari 2019 00:10 97.810 keer bekeken 137 reacties Pro Shots

Feyenoord begon nog goed tegen Ajax in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Ook bij Voetbal International wordt geconcludeerd dat ze de 0-3 nederlaag het eerste deel van de wedstrijd niet zagen aankomen. Feyenoord watcher Martijn Krabbendam onderschrijft die woorden.

"Ik denk dat niemand dat zag aankomen en dan zie je maar weer dat zo'n wedstrijd wordt beslist op details. Larsson had de kans van de wedstrijd, een makkelijke eigenlijk ook, en hij mist hem. Na de fase dat Feyenoord echt goed speelde ebt het weg en dan komt die klap vlak voor rust met die goal van De Ligt. Daarna is het eigenlijk nooit meer een echte wedstrijd geweest en heeft Ajax zonder te imponeren de wedstrijd uitgespeeld en verdiend de finale bereikt."

"Je moet concluderen dat Feyenoord het twintig minuten uitstekend heeft gedaan en de mogelijkheden heeft gehad om er een echte wedstrijd van te maken en Ajax pijn te doen. Dat hebben ze nagelaten en als je dat tegen een club als Ajax nalaat, dan weet je dat het zo kan eindigen en dat is gebeurd."

Voor Feyenoord is het seizoen inmiddels grotendeels voorbij. "Dat is een harde conclusie voor een club die Feyenoord is. Het is niet zo dat ze nu kunnen freewheelen en het laten gaan, want je hebt nog steeds die derde plek die je moet halen. Je raakt verwikkeld in een strijd met AZ en ik heb geen idee hoe dit verlies dan doorwerkt. Het is toch een flinke klap." 

Gerelateerd nieuws
137 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 48 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 55 mensen actief, waarvan 36 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved