Kein Geloel: ''Dvd? Als we dit flikken, wil ik een Netflix-serie!''

Kein Geloel: ''Dvd? Als we dit flikken, wil ik een Netflix-serie!''

Toppers werken als doping op dit Feyenoord, dat bleek in Eindhoven maar weer. Freek, Johan en Wesley blikken in Kein Geloel natuurlijk vooruit op de bekerklassieker. Of we nog een keer zo kunnen vlammen als met de 6-2, dat is tegen een extra getergde tegenstander de vraag. Maar áls het lukt, dan is een DVD anno 2019 natuurlijk niet goed genoeg meer. (En gelukkig spelen we na woensdag dit seizoen niet meer tegen ze.)

Verder gaat het over de nieuwe president-commissaris Toon van Bodegom, die vrijdag de voorzittershamer van de RvC overneemt. Maar hoe en waarom hij benoemd is, dat blijft schimmig. De StiCo (Stichting Continuïteit) die daarover gaat, is feitelijk het machtigste bestuursorgaan binnen Feyenoord, maar er is bijna niets over bekend. Dat moet anders, want wij als Legioen zijn een essentieel onderdeel van het 'gouden aandeel'. En had Jan de Jong geen transparantere club beloofd? Nou dan.

Lees meer over
Jan de Jong Kein Geloel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties