''Ik denk toch dat hij hem op de bank gaat zetten''

dinsdag 26 februari 2019 07:29 82.345 keer bekeken 191 reacties Pro Shots

Na de goede prestatie tegen PSV wacht voor Feyenoord morgen alweer een wedstrijd met een club uit de traditionele top drie: de halve finale voor de beker tegen Ajax. Een maand geleden kreeg Ajax een oorwassing in De Kuip en werden de Amsterdammers met een 6-2 nederlaag terug naar huis gestuurd.

Analist en columnist Sjoerd Mossou verwacht weer een bijzondere wedstrijd. "Dat is Feyenoord - Ajax altijd en dan ook nog eens op een woensdagavond, de stadionlichten aan. De laatste keer was dat ook geweldig (1-0 winst voor Feyenoord in de beker dank zij een perfect geplaatste bal van Joel Veltman in de laatste minuut van de reguliere speeltijd - red.). Dat was een Europa Cup achtige avond en dat verwacht ik er nu ook van."

Feyenoord-watcher Mikos Gouka verwacht ook een boeiende wedstrijd, maar wellicht gaat dat wel ten koste van de uitblinker van afgelopen zondag. "Ze hebben de code gekraakt met die 6-2 en toen speelde Jorgensen niet. Ik denk dat iedereen het er over eens was: 'in Eindhoven laten we Jorgensen spelen en woensdag draaien we het om en speelt Van Persie', maar je kunt er ook niet omheen dat Jørgensen zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde.''

"Voetbal is natuurlijk ook een spel waar gevoel een rol speelt,'' vervolgt Gouka op de voetbal podcast van het Algemeen Dagblad. Als een speler zich zo laat zien tegen de koploper, dan ga je ook 'hoort die er in?' denken. Ga je dan schipperen als trainer? Ik denk toch dat hij hem op de bank gaat zetten."

Gerelateerd nieuws
191 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 45 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 930 mensen actief, waarvan 220 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved