Derksen over Jørgensen: ''Je kan hem er nu niet naast zetten''

maandag 25 februari 2019 21:07 64.430 keer bekeken 182 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen moet woensdag een basisplaats krijgen in de bekerwedstrijd tegen Ajax. Dat is de mening van Johan Derksen. De spits was zondag belangrijk in de wedstrijd tegen PSV, waarin Robin van Persie op de reservebank zat om hem rust te geven.

"Je kan het hem niet aandoen om hem er tegen Ajax naast te zetten", zegt De Snor over de Deense spits in Veronica Inside. "Ik vond dat hij uitstekend speelde. Hij heeft zich echt de tering gelopen, als beloning kan je hem er niet naast zetten."

Eerder gaf Giovanni van Bronckhorst aan tegen Ajax in ieder geval Van Persie te willen laten spelen. "Ik denk dat Van Persie het volste begrip heeft om op de bank te gaan zitten. Hij denkt mee met het team. Als hij wordt opgesteld zegt hij: dat kan je niet maken."

"Van Persie kan op dit niveau niet anderhalf uur gaan", vervolgt Derksen in het praatprogramma. "Je kan hem tegen Ajax beter achter de hand houden voor het laatste half uur. Na zo'n pot tegen PSV kan je geen mensen eruit halen." In de competitiewedstrijd tegen Ajax scoorde Van Persie twee keer.

Gerelateerd nieuws
182 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 80 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70792 leden - Op dit moment zijn 96 mensen actief, waarvan 35 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved