Toornstra: ''Een gelijkspel uit in Eindhoven is oké''

Toornstra: ''Een gelijkspel uit in Eindhoven is oké''

Jens Toornstra houdt net als veel Feyenoorders een dubbel gevoel over aan het 1-1 gelijkspel tegen PSV. Een gelijkspel met tien man is niet slecht, maar er had meer in gezeten voor de Rotterdammers.

"Uiteindelijk mag je met dit resultaat tevreden zijn, als je een half uur met tien man speelt", concludeert Toornstra in gesprek met RTV Rijnmond. "Maar ik denk dat we de eerste helft genoeg mogelijkheden hebben gehad om toen al op voorsprong te komen. Dan had het een iets andere wedstrijd geworden. Maar een gelijkspel in Eindhoven is oké."

Door een goede wedstrijd te spelen bevestigt Feyenoord wederom dat het tegen topploegen makkelijker voetbalt dan tegen clubs uit het rechterrijtje. "Dit was de manier waarop je een wedstrijd wil beginnen. Als je dat tegen Groningen had gedaan, was dat ook een andere wedstrijd geworden. Het is moeilijk de vinger op de zere plek te leggen. Het is hopen dat we deze lijn kunnen doortrekken naar woensdag."

Tegen PSV speelde Toornstra weer als middenvelder, waar hij vorige week nog de linksbuitenpositie van Sam Larsson overnam. "Iedereen weet dat ik liever op het middenveld sta, maar je probeert op de positie waar je speelt wel alles te geven. Ik voel me meer thuis op het middenveld. Gelukkig speelde ik vandaag wel een redelijke wedstrijd."

Toornstra denkt dat het duel met PSV goed is geweest in aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Ajax. "Voor het vertrouwen wel. We hebben goed gevoetbald, vooral de eerste helft. Dat gevoel overheerst wel."

Lees meer over
PSV Jens Toornstra ajax FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties