Clasie: ''Je zet jezelf een beetje te kijk met dat soort dingen''

Clasie: ''Je zet jezelf een beetje te kijk met dat soort dingen''

Feyenoord heeft tegen PSV wederom laten zien dat het zich goed kan opladen voor topwedstrijden. Met tien man werd er uiteindelijk een punt gepakt. Jordy Clasie houdt er gemengde gevoelens aan over.

"In de fase waar we in zitten, teken je vooraf voor een punt. Je vergeet vandaag één ding: jezelf belonen", reageert Clasie in gesprek met FOX Sports. Na een uur spelen moest Feyenoord met tien man verder, na een rode kaart voor Sven van Beek. "Gelukkig viel toen die fantastische goal van Nico. Dan is het zonde dat je een minuut later gelijk de 1-1 tegen krijgt, anders kan je gaan tegenhouden en kan je nog winnen."

Feyenoord speelde wederom een goede wedstrijd tegen een topclub, waar het tegen clubs uit het rechterrijtje de afgelopen periode juist weer minder ging. "Je zet jezelf een beetje te kijk met dat soort dingen. We hebben vaak laten zien dat we het kunnen, maar in de meeste gevallen gewoon niet."

Lees meer over
PSV Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties