Gouka over 'andere koers': ''Dit is dan wel het moment''

Gouka over 'andere koers': ''Dit is dan wel het moment''

Mikos Gouka en Dennis van Eersel verwachten niet dat Martin van Geel binnenkort vertrekt bij Feyenoord. De technisch directeur van de Rotterdamse club ligt onder vuur door de tegenvallende prestaties van de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst, die komende zomer vertrekt uit de Kuip.

"Het is niet zo'n gekke gedachte om te speculeren over frisse nieuwe mensen binnen de club", zegt Gouka in FC Rijnmond. "Dat zijn er nu nog weinig, aangezien de trainer al weggaat. Dan kom je heel snel bij de technisch directeur uit. Het lijkt mij, als je een moment moet kiezen dat Feyenoord een andere koers moet varen, dan is dit wel het moment."

"Deze Raad van Commissarissen blinkt niet uit in knopen doorhakken", vervolgt de AD-journalist. "In dat opzicht zit Van Geel veilig. Deze RvC heeft het hoofd van de jeugdopleiding ontslagen, dat was al heel wat. Verder is het vooral rustig blijven en niet te gek. Als dit elftal volgend jaar onder een nieuwe trainer met dezelfde td aan het nieuwe seizoen begint, dan moet alles meezitten. Als het weer zo slecht gaat, is het wel oorlog in de Kuip."

"Hij denkt er zelf ook niet aan om te stoppen, dus dan zal het van bovenaf moeten komen", reageert Van Eersel. "Het kan wel goed zijn om na zoveel jaren wat anders te doen. Ik vind wel dat je niet je oude schoenen moet weggooien voordat je nieuwe hebt. De periode voor Van Geel, dat was beduidend minder dan de jaren onder Van Geel. Dat vergeten mensen wel eens."

Lees meer over
De Kuip martin van geel Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties