Van Bommel over Feyenoord: ''Daarom zijn ze ook zo gevaarlijk''

Van Bommel over Feyenoord: ''Daarom zijn ze ook zo gevaarlijk''

Volgens Mark van Bommel is Feyenoord dit seizoen moeilijk in te schatten. De Rotterdammers weten de ene week een uitstekende wedstrijd op de mat te leggen en een aantal dagen later levert de ploeg van Giovanni van Bronckhorst weer een wanprestatie. De wisselvalligheid van Feyenoord maakt het voor Van Bommel moeilijk een inschatting te maken.

''Ze hebben succes gehad en daarna weer een flinke teleurstelling. Daarom zijn ze ook zo gevaarlijk. Het is een aardig tot goed elftal, met veel kwaliteit voorin. Ik heb met Van Persie gespeeld. Dat was heel prettig hoor. En wat betreft achterin, het is lastig scoren tegen ze. Het is dat Ajax en wij bijna alles gewonnen hebben, anders had Feyenoord er gewoon bij gestaan. Want ze hebben wel veel punten.''

Een aantal dagen later staat de halve finale van de TOTO KNVB Beker op de programma voor Feyenoord. Van Bommel verwacht niet dat dat invloed heeft op PSV - Feyenoord. ''Ze zijn niet met hun hoofd bij Ajax. Wij hebben dat ook gehad, die dubbele wedstrijden. Daar kun je je makkelijk voor opladen. Ze zijn fit genoeg,'' vertelt Van Bommel in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Lees meer over
PSV Robin van Persie Giovanni van Bronckhorst ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties