Jacobs: ''Misschien zegt Gio wel: Het is genoeg geweest''

Jacobs: ''Misschien zegt Gio wel: Het is genoeg geweest''

Giovanni van Bronckhorst stopt aan het einde van het seizoen bij Feyenoord. De trainer heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging in het voetbal. Rob Jacobs sluit niet uit dat de Rotterdammers en Van Bronckhorst eerder uit elkaar gaan.

"Ik zie geen team meer dat voor hun trainer elke week alles wil geven. Misschien zegt Gio wel uit zichzelf: het is genoeg geweest," vertelt Jacobs in de voetbaltalkshow FC Rijnmond. De Rotterdammers presteren niet goed en verloren afgelopen weekend wederom een uitwedstrijd. "Al heeft dat ook met kwaliteit te maken. Feyenoord is niet in staat om wekelijks te presteren, dat is al een aantal seizoenen het geval.''

Jacobs speculeert over de situatie waarin Feyenoord de komende week verliest van PSV en Ajax. Maar hij heeft nog moed voor het duel in de halve finale van de KNVB Beker: "Het is te hopen dat bij Ajax-thuis de klapper nog één keer valt."

Lees meer over
PSV Giovanni van Bronckhorst ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties