Felle kritiek op Clasie: ''Schrijnend om te zien''

maandag 18 februari 2019 20:49 78.120 keer bekeken 282 reacties Pro Shots

De analisten van Veronica Inside zijn niet te spreken over Feyenoord. De Rotterdammers wonnen vorige week in eigen huis met 4-0 van De Graafschap. Een week later ging de ploeg van Giovanni van Bronckhorst onderuit tegen FC Groningen.

"Ik vond het zo verschrikkelijk slecht en telkens dat gelul achteraf en beterschap beloven", zegt Valentijn Driessen in het Veronica-programma. "Na Ajax waren er allemaal praatjes, een week later verliezen ze weer van Excelsior." 

Ook de keuzes van Van Bronckhorst werden besproken. "Hoe kan je Jens Toornstra linksbuiten zetten? Die jongen heeft niets van een linksbuiten", zegt Rene van der Gijp. "Hij moet kilometers maken, net zoals tegen Ajax. Hij staat alleen maar linksbuiten omdat Van Bronckhorst hem er niet naast kan zetten."

Johan Derksen is vooral kritisch op Jordy Clasie. "De slechtste man van het veld was Clasie. Ik heb geen idee waarom ze hem hebben teruggehaald. Hij loopt achter de feiten aan, kan het tempo niet bijbenen en komt nooit over de middenlijn. Het is echt schrijnend om te zien hoe hij presteert." Ook Vilhena kreeg kritiek: ''Dat is een overschatte speler", aldus De Snor.

"Feyenoord heeft ook totaal geen leider in het veld", vervolgt Derksen. "Robin van Persie gedraagt zich sympathiek en haalt een paar trucjes uit in het veld maar het is geen leider die het team op de juiste plek neerzet tijdens de wedstrijd."

Gerelateerd nieuws
282 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 81 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66856 leden - Op dit moment zijn 1337 mensen actief, waarvan 260 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved