''Ik ben op een gegeven moment naar snookeren gaan kijken''

zondag 17 februari 2019 20:23 117.195 keer bekeken 170 reacties Pro Shots VTBL

Feyenoord leidde de derde uitnederlaag op rij door met 1-0 te verliezen van FC Groningen. Feyenoord is daarom dan ook het onderwerp van de avond in diverse praatprogramma’s. Willem van Hanegem, die te gast is bij VTBL, had geen positief woord over hoe Feyenoord voor de dag kwam.

‘'Het was niet om aan te gluren. Het was zo erg dat ik op een gegeven moment naar snookeren ging kijken. Het heeft niets te maken met kwaliteit, maar met het mentale gedeelte. Het zijn niet één of twee wedstrijden, maar het is al drie of vier jaar waar Feyenoord gewoon mentaal niet in orde is’’, aldus Van Hanegem die woensdag zijn 75e verjaardag viert.

Theo Janssen, die ook te gast is bij VTBL haakt in op het onderwerp en complimenteerde FC Groningen. ‘’Groningen deed het goed, zij zetten druk vooruit waardoor Feyenoord onzeker werd. Er was zo weinig vertrouwen dat de ballen vooruit niet eens gegeven werden’’.

Van Hanegem verwacht niet dat Feyenoord op korte termijn de boel weer op de rit krijgt met de wedstrijden tegen PSV-uit en de halve finale in de beker tegen Ajax voor de deur. ‘'Iedereen gaat er van uit dat Feyenoord die wedstrijden gaat winnen, maar als je reëel bent moet er wonder gebeuren.’’

Gerelateerd nieuws
170 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 55 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 1072 mensen actief, waarvan 303 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved