Clasie: ''Veel slechte wedstrijden, maar dit was het dieptepunt''

Clasie: ''Veel slechte wedstrijden, maar dit was het dieptepunt''

Niet voor het eerst dit seizoen verschijnt Jordy Clasie na een blamage van Feyenoord voor de camera van FOX Sports. De 1-0 nederlaag tegen FC Groningen is volgens de middenvelder echter de ergste tot nu toe. "We hebben heel veel slechte wedstrijden gespeeld, maar dit was echt het dieptepunt."

"Iedereen is boos op elkaar. De trainer heeft een aantal dingen gezegd over de wedstrijd en verder was het heel stil", beschrijft Clasie de sfeer in de kleedkamer. "Vanaf minuut één zaten we niet in de wedstrijd en we zijn er geen moment in gekomen. We hebben één doelpoging gehad, ik denk dat dat ons nog nooit is overkomen. Dat geeft wel aan hoe we vandaag hebben gespeeld."

Naast dat het een wanprestatie was van het gehele team, is Clasie zelf ook schuldbewust. Zo geeft hij aan dat hij wellicht degene zou moeten zijn die het team op sleeptouw neemt. "Dat is ook iets voor mezelf om te doen. Ik zit zelf ook niet in de beste fase, dat weet ik zelf ook. Het is heel lastig te verklaren. Je doet je best, dat is altijd zo. De ene wedstrijd komt het eruit, de andere wedstrijd minder. Het is duidelijk dat ik op dit moment in een mindere fase zit."

Het verschil met nummer vier AZ bedraagt na de nederlaag nog maar twee punten. "Daar moet je je zeker zorgen om gaan maken. Ik denk dat iedereen van tevoren zei: 'Feyenoord bevindt zich in niemandsland.' Maar als we ons niveau niet halen en alles denken op tachtig procent te kunnen spelen, dan verliezen we nog heel veel wedstrijden."

[readmore=49821]

Lees meer over
FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties