Derksen over afzegging Advocaat: ''Hij heeft heel veel spijt''

Derksen over afzegging Advocaat: ''Hij heeft heel veel spijt''

Dick Advocaat liet onlangs weten niet in te willen gaan op een aanbod van Feyenoord. De Rotterdamse club zag de ervaren trainer als de opvolger van Giovanni van Bronckhorst. Wegens commotie besloot Advocaat het aanbod af te slaan.

Johan Derksen denkt dat Feyenoord en Advocaat alsnog een samenwerking aangaan. "Dick heeft heel veel spijt", zegt De Snor in Veronica Inside. "Hij straalt dat in alles uit. Martin van Geel en Jan de Jong, die weten het ook niet meer. Zoals niemand het weet op dit moment."

"Nu krijg je allemaal mensen die gekke namen gaan roepen. Het is helemaal niet zo'n gek idee als Feyenoord straks toch voor een tussenperiode van één of twee seizoenen met Dick in zee gaat", aldus Derksen. "Als ze hem vanavond bellen, zegt Dick gewoon ja", voegt Rene van der Gijp toe.

Jan Boskamp luisterde het gesprek met gefronste wenkbrauwen aan. "Dat kan toch niet? Als je nee zegt kan je toch niet even later toch ja zeggen? Ik was een van de eerste die zei dat ze Dick moesten halen, maar op deze manier... Dat komt niet geloofwaardig over."

Lees meer over
Johan Derksen martin van geel Giovanni van Bronckhorst Jan de Jong Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties