''Het mag duidelijk zijn dat ik niet op de bank wil zitten''

donderdag 14 februari 2019 04:52 154.120 keer bekeken 406 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen is al enige tijd geen vaste waarde meer in de basiself van Feyenoord. Waar dat eerder vanwege blessureleed was, is dat nu omdat Jens Toornstra hem in de pikorde voorbij gestreefd is. Jørgensen maakt nu mee wat Dirk Kuyt in het kampioensjaar meemaakte: uit de basis gespeeld worden door Jens Toornstra.

"Ik kwam terug van een blessure in december. Ik speelde in 2019 tegen PEC en de kwartfinale in de beker tegen Fortuna Sittard. De laatste wedstrijd ging beter dan die partij in Zwolle. En toen nam de trainer een besluit voor de wedstrijd tegen Ajax. Feyenoord speelde toen heel goed."

"Het is altijd de trainer die de beslissingen neemt. Hij weet dat ik wil spelen en dat ik niet blij ben als dat niet het geval is. Ik doe mijn best als ik mag invallen en ik geef alles voor het elftal. Maar het mag duidelijk zijn dat ik niet op de bank wil zitten."

Toch is de spits er niet de persoon naar om stennis te gaan schoppen. "Natuurlijk ben je boos, maar je moet het ook gewoon accepteren. Ik moet hard werken, ik zal er niet om gaan zitten huilen of dagelijks op de deur van de trainer kloppen. Ik wil het laten zien op het trainingsveld. Ik heb de laatste weken echt keihard getraind. Hopelijk krijg ik snel mijn kans weer."

Het Algemeen Dagblad rekende voor dat Jørgensen in zijn eerste seizoen 2697 minuten speelde in de eredivisie, in zijn tweede seizoen 2112 minuten en in het huidige seizoen tot nu toe pas 666 minuten. Zijn doelpunten namen evenredig af: van 21 naar 10 naar 2. "Dit is voetbal, het gaat op en neer met spelers. Ik denk niet dat ik het verdien om op de bank te zitten. Wanneer ik speelde en fit was, heb ik het laten zien bij Feyenoord. Ik denk ook niet dat ik echt slecht was na de winterstop. Maar ik kan het niet veranderen. Ik zal de trainer, die de beslissingen neemt, moeten bewijzen dat ik weer moet spelen."

Gerelateerd nieuws
406 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 152 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66522 leden - Op dit moment zijn 110 mensen actief, waarvan 59 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved