Lof voor Berghuis: ''Hij is er wel elke keer bij betrokken''

Lof voor Berghuis: ''Hij is er wel elke keer bij betrokken''

Feyenoord heeft ruim weten te winnen van De Graafschap in De Kuip. De Rotterdammers wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 4-0. Volgens analist en oud-voetballer Geert den Ouden had de ploeg van Giovanni van Bronckhorst wel met 8-0 kunnen winnen als Steven Berghuis zijn vizier vanavond op scherp had staan.

Den Ouden deelt wel complimenten uit aan Berghuis. ''Hij is er wel elke keer bij betrokken. In De Kuip waren er wat mensen die gingen fluiten, maar gelukkig pakte het publiek achter het doel het op en dat ging zijn naam roepen. Dat vond ik wel goed,'' vertelt Den Ouden in gesprek met Radio Rijnmond.

''Berghuis die speelt vanaf de zijkant, maar het feit dat hij elke keer in scoringspositie kon komen: daarvoor moet je hem een compliment geven. Dat zijn vizier vandaag niet op scherp stond. Oké, mijn vizier heeft ook wel eens niet scherp gestaan, maar ik was er wel elke keer. Dat is ook het leven van een aanvaller.''

Lees meer over
De Kuip Giovanni van Bronckhorst Steven Berghuis De Graafschap
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties