''Snap niet waarom keuze voor trainer in teken staat van Kuyt''

vrijdag 8 februari 2019 20:52 88.175 keer bekeken 203 reacties Pro Shots

Dick Advocaat leek wekenlang de gedoodverfde opvolger van Giovanni van Bronckhorst. De geroutineerde oefenmeester liet vrijdag echter weten dat hij toch niet inging op het aanbod van de Rotterdamse club. Johan Derksen snapt het besluit van Advocaat niet en is ook kritisch op de keuze van Feyenoord rondom de opvolging. 

"Ik begrijp niet dat een man van 71 jaar, die financieel onafhankelijk is, niet zoals wij schijt aan de hele wereld heeft en gewoon zegt wat hij vindt", zegt Johan Derksen in Veronica Inside. "Hij moet schijt hebben aan wat anderen vinden. Je vijanden moeten je juist inspireren."

"Ik snap ook niet waarom de hele keuze voor een nieuwe trainer in het teken staat van Dirk Kuyt", vervolgt De Snor. "Hij was een bruikbare spits, maar ik ben geen voorstander. Ik heb geen enkel idee of hij een goede trainer wordt."

"Dat kan ik me niet voorstellen van iemand die altijd zo slap lult. Maar Jan de Jong en Martin van Geel zijn bang voor de publieke opinie, want Dirk Kuyt is heilig onder de supporters." Dirk Kuyt is momenteel de trainer van Feyenoord O/19 en leek assistent-trainer te worden van Advocaat wanneer hij naar Feyenoord zou komen. 

Gerelateerd nieuws
203 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 80 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1740 mensen actief, waarvan 400 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved