Fraser over beslissing Advocaat: ''Zonde''

vrijdag 8 februari 2019 20:25 48.035 keer bekeken 136 reacties Pro Shots

Henk Fraser vindt het jammer dat Dick Advocaat niet de nieuwe trainer van Feyenoord wordt. Advocaat leek de opvolger van Giovanni van Bronckhorst bij de Rotterdamse club te worden maar zag dat wegens 'negatieve teneur'  toch vanaf.

"Terecht of onterecht zijn er weerstanden waarom hij er vanaf ziet", zegt Fraser. "Dat vind ik zonde voor zo'n grote man in het Nederlands voetbal. Ik moet wel uitkijken wat ik zeg want veel mensen zullen mij niet als objectief zien."

"Het respect voor die man (Advocaat, red.) is er vanuit trainers wel van veel kanten. Er is een beslissing genomen, dat gaat mij verder niet aan. Ik toon alleen respect richting meneer Advocaat", aldus de oud-Feyenoorder tegen FOX Sports

Fraser staat in veel polls hoog als opvolger van Gio. "Het is altijd mooi dat mensen of een deel van de mensen positief over je is, daar werk je hard voor en daar kan ik alleen maar waardering voor hebben. Liever dat dan andersom."

Gerelateerd nieuws
136 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 65 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74346 leden - Op dit moment zijn 865 mensen actief, waarvan 261 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved