Fraser over beslissing Advocaat: ''Zonde''

Fraser over beslissing Advocaat: ''Zonde''

Henk Fraser vindt het jammer dat Dick Advocaat niet de nieuwe trainer van Feyenoord wordt. Advocaat leek de opvolger van Giovanni van Bronckhorst bij de Rotterdamse club te worden maar zag dat wegens 'negatieve teneur' toch vanaf.

"Terecht of onterecht zijn er weerstanden waarom hij er vanaf ziet", zegt Fraser. "Dat vind ik zonde voor zo'n grote man in het Nederlands voetbal. Ik moet wel uitkijken wat ik zeg want veel mensen zullen mij niet als objectief zien."

"Het respect voor die man (Advocaat, red.) is er vanuit trainers wel van veel kanten. Er is een beslissing genomen, dat gaat mij verder niet aan. Ik toon alleen respect richting meneer Advocaat", aldus de oud-Feyenoorder tegen FOX Sports.

Fraser staat in veel polls hoog als opvolger van Gio. "Het is altijd mooi dat mensen of een deel van de mensen positief over je is, daar werk je hard voor en daar kan ik alleen maar waardering voor hebben. Liever dat dan andersom."

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties