Fraser en De Wolf? ''Altijd leuk als je genoemd wordt''

vrijdag 8 februari 2019 13:31 75.880 keer bekeken 238 reacties Pro Shots

Feyenoord is na het afzeggen van Dick Advocaat als opvolger van Giovanni van Bronckhorst bezig met een 'Plan B'. De media zijn al druk bezig met speculeren en volgens De Telegraaf zijn Henk Fraser en John de Wolf een serieuze optie voor de Rotterdammers.

''Er wordt zoveel gespeculeerd en geroepen. Zolang je zelf nog niets hebt vernomen, moet je keihard lachen om wat er tegenwoordig allemaal geschreven wordt", vertelt John de Wolf in gesprek met Veronica Inside. "Het is altijd leuk als je door anderen genoemd wordt, maar het is niet dat ik helemaal in de war raak en dat er iets speelt. Ik ga pas nadenken over dingen als het echt aan de orde is en als ik benaderd ben. Wat daaromheen gebeurt is de ver-van-m'n-bed-show."

Volgens De Wolf moet Feyenoord vooral een trainer halen die meer naar de jeugd kijkt. "Ik heb Advocaat geroepen voor de korte termijn en heb ook Fraser genoemd omdat het een jongen van de club is en in de opleiding heeft gezeten. Helaas zie je die talenten niet zo vaak. Ik neem Van Bronckhorst niets kwalijk, want hij heeft het met alle prijzen fantastisch gedaan, maar Feyenoord staat ook bekend om de jeugdopleiding."

"De grote talenten als Fer, Wijnaldum, en Martins Indi waren het kapitaal van de club. Dat waren jonge jongens die in het eerste kwamen, goed presteerden en voor veel geld werden verkocht. Dat mis ik ook een beetje bij Feyenoord,'' vertelt De Wolf. ''Ze moeten naar een trainer kijken die daarvoor openstaat. Ik zou het graag meer op het veld zien bij het eerste."

De Wolf ziet Henk Fraser als hoofdtrainer van Feyenoord wel zitten. ''Hij heeft de sympathie van de supporters, is jeugdtrainer geweest en weet precies wat er van hem verwacht wordt.'' Ook naar een samenwerking tussen De Wolf en Fraser kijkt de oud-voetballer positief. ''Kijk de beelden maar terug van een aantal jaar geleden, hoe we in het veld stonden.''

Gerelateerd nieuws
238 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 140 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75054 leden - Op dit moment zijn 1521 mensen actief, waarvan 370 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved