''Dick wordt nu neergezet als een of andere half gekke bejaarde''

donderdag 7 februari 2019 19:32 102.535 keer bekeken 393 reacties Pro Shots

De naam van Dick Advocaat zingt al weken rond als opvolger van Giovanni van Bronckhorst. De supporters van Feyenoord reageerden verdeeld op die eventuele aanstelling en dat zou Advocaat aan het twijfelen gebracht hebben. 

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam legt in het radio programma Veronica Inside uit dat de handtekening toch onder een eenjarig contract gezet gaat worden. "Dat was hij wel van plan en ik denk dat hij dat nog steeds wel van plan is. Dick moet 'ja' zeggen en dan is hij trainer van Feyenoord. Met die constructie doet hij het een jaar, Dirk Kuyt kan dan zijn diploma en die kan het dan eventueel overnemen."

Krabbendam denkt wel dat Advocaat zich de kritiek op sociale media aantrekt. "Als Dick daar naar kijkt, en ik heb het vermoeden dat hij dat wel doet, kan het best weleens zo zijn dat hij is gaan twijfelen. Nog steeds geldt dat Feyenoord alleen nog maar met Dick en zijn entourage heeft gesproken."

"Ik lees die reacties natuurlijk ook, maar Dick wordt nu wel neergezet als een of andere half gekke bejaarde die Feyenoord zou gaan aantrekken, maar zo is het natuurlijk ook niet. Het is geen trainer die je voor vier jaar vastlegt, maar Feyenoord heeft wel een plan. Of je het er mee eens bent is wat anders, maar Dick een jaar en dan een trainer voor een langere periode, ik vind dat persoonlijk zo gek nog niet."

Gerelateerd nieuws
393 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 176 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74404 leden - Op dit moment zijn 972 mensen actief, waarvan 245 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved