Kritiek op Berghuis: ''Heeft echt veel te weinig gebracht''

Kritiek op Berghuis: ''Heeft echt veel te weinig gebracht''

Feyenoord won vorige week op zeer overtuigende wijze van Ajax, maar zondag ging het keihard onderuit tegen Excelsior. Op bezoek bij de stadsgenoot kwam de ploeg op een voorsprong, maar verloor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst uiteindelijk met 2-1.

Jimmy Floyd Hasselbaink is kritisch op Feyenoord. "De trainer heeft natuurlijk de verantwoordelijkheid, maar de spelers ook", zegt hij in VTBL. "Vandaag was het heel erg laconiek, zowel met als zonder bal. Er was geen agressiviteit, maar Excelsior deed het wel heel erg goed. Ze waren heel brutaal, ik vond het wel leuk om te zien hoe ze dat deden."

"Als trainer kan je soms wel te lief zijn", vervolgt hij. "Of dat bij Van Bronckhorst zo is, weet ik niet. Het gebeurt Feyenoord alleen wel een beetje te vaak. Tegen Ajax kunnen ze het wel, dat is voor Feyenoord de wedstrijd van het seizoen. Een week later kunnen ze het alleen niet meer brengen. Het is anders want vandaag moesten ze het spel maken, maar ik vond het slap."

Ook Berghuis maakte geen indruk op de oud-speler van onder andere Atlético Madrid en Chelsea. "Hij is een sierlijke speler maar heeft vandaag niets geleverd. Hij heeft alleen maar gelopen en echt veel te weinig gebracht. Juist in zo'n wedstrijd als vandaag moet hij veel meer brengen."

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst Steven Berghuis ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties