''Wel een speler die ervaring heeft in de Premier League''

vrijdag 1 februari 2019 00:57 42.365 keer bekeken 36 reacties Pro Shots

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam laat zijn licht schijnen over de transfer van Cuco Martina naar de Rotterdamse club. De 29-jarige verdediger wordt een half jaar gehuurd van Everton en wordt vooral aangetrokken om het gat op te vullen dat Eric Botteghin na zijn knieblessure in de defensie van Feyenoord liet vallen. 

"Als hij het nou daadwerkelijk goed doet, dan kan Feyenoord alsnog eens gaan kijken of ze 'm willen overnemen,'' vertelt de journalist in gesprek met Voetbal International. ''Het is wel een speler die ervaring heeft in de Premier League, een speler die betrouwbaar is, altijd zijn taken uitvoert en een speler met de nodige ervaring."

De blik van Feyenoord staat, na de sensationele 6-2 overwinning op Ajax, inmiddels op de uitwedstrijd tegen Excelsior. Die wedstrijd moet ook gewonnen worden, al is het maar om de glans van de monsterzege even groot te laten blijven. "Kunstgrasveldje. Excelsior is een lastige ploeg en Feyenoord moet bewijzen dat die geweldige wedstrijd tegen Ajax geen incident is geweest, die natuurlijk de historie in zal gaan. Dat moet de opmaat zijn voor meer van dat soort duels en dat kun je alleen maar bewijzen door het tegen Excelsior te onderstrepen."

Gerelateerd nieuws
36 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 19 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1539 mensen actief, waarvan 363 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved