'Advocaat moet Van Bronckhorst opvolgen bij Feyenoord'

dinsdag 29 januari 2019 23:13 117.440 keer bekeken 385 reacties Pro Shots

Zowel het Algemeen Dagblad als Voetbal International geven wederom aan dat Dick Advocaat de gedroomde opvolger van Giovanni van Bronckhorst is voor Martin van Geel. Dirk Kuyt zou dan ook opgenomen worden in de technische staf. Het is de bedoeling dat er rondom Advocaat ook wat mensen aangesteld worden die zich, in tegenstelling tot Advocaat, wel met de jeugd bemoeien.

Dirk Kuyt doet dat nu al als trainer van Feyenoord Onder 19. Volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam moet de nieuwe trainer van Van Geel aan vijf eisen voldoen: autoriteit (een trainer die zijn sporen verdiend heeft in het betaalde voetbal), leiderschap, stressbestendig, training (een duidelijke manier van voetballen, zoals bijvoorbeeld bij Fred Rutten het geval was) en het willen inpassen van de eigen jeugd. Advocaat voldoet alleen niet aan de laatste eis.

Door de beschikbare trainers naast de 'Martin Van Geel meetlat' te leggen komt Krabbendam tot een top zeven van mogelijke opvolgers van Giovanni van Bronckhorst: Dick Advocaat, Martin Jol (de enige trainer die aan alle vijf de eisen voldoet), Jaap Stam, Philip Cocu, Maurice Steijn, Henk Fraser en Hein Vanhaezebrouck.

  • Advocaat is de ideale opvolger van Van Bronckhorst
  • 17061 stemmen
Gerelateerd nieuws
385 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 231 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1250 mensen actief, waarvan 232 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved