Van Persie fenomenaal: ''Wie moet dat volgend jaar doen?''

Van Persie fenomenaal: ''Wie moet dat volgend jaar doen?''

Na de gewonnen Klassieker is Robin van Persie de meestbesproken man. De spits van Feyenoord speelde fenomenaal en bekroonde dat optreden met twee doelpunten. In FC Rijnmond wordt besproken of hij er wel goed aan doet om te stoppen.

"Hij stak gisteren met kop en schouders boven iedereen uit, van zowel Ajax als Feyenoord", begint Jan Everse in de uitzending van maandagmiddag. "Hij wil stoppen op zijn hoogtepunt denk ik. Hij laat dit jaar zien dat hij de beste speler van Nederland is. Hij kent de beperkingen van zijn lichaam, elke maand wordt dat erger."

Het idee wordt daarom geopperd om hem het komende seizoen minder te laten trainen en spelen, maar wel erbij te houden. "Dan moet hij de wedstrijden uit gaan zoeken. Ik moet er niet aan denken dat hij wegvalt komend seizoen. Hij heeft Feyenoord al een paar keer gered. Wie moet dat volgend jaar gaan doen?", aldus Everse.

"Ik denk niet dat hij nog twijfelt", reageert Ruud van Os. "27 februari winnen ze van Ajax, dan winnen ze de finale en neemt hij met een beker afscheid. Mooier kan niet." Everse is het daar niet mee eens. "Laten we hopen dat hij op zijn beslissing terugkomt. Ik denk dat fysieke beperkingen de doorslag gaan geven. Dat is natuurlijk doodzonde."

[readmore=49565]

Lees meer over
Robin van Persie ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties