Jong Feyenoord met Haps en Sinisterra richting Engeland

Jong Feyenoord met Haps en Sinisterra richting Engeland

Jong Feyenoord reist vandaag (maandag) met een achttienkoppige selectie af naar Engeland, waar dinsdag (aanvang 20:00 uur Nederlandse tijd) het beslissende Premier League International Cup-duel met Leicester City U23 op het programma staat. De inzet in de derde en laatste groepswedstrijd is een plaats in de kwartfinales van het prestigieuze toernooi.

Bij winst is de formatie van trainer Peter van den Berg zeker van plaatsing voor de volgende ronde van het toernooi. Dat heeft Jong Feyenoord met name te danken aan de eclatante zege op Sparta Praag (8-0) in de eerste groepswedstrijd. Die werd weliswaar gevolgd door een 2-0 nederlaag tegen groepswinnaar Reading, maar door het doelsaldo volstaat winst voor plaatsing. Tegenstander Leicester heeft evenals Jong Feyenoord drie punten uit twee duels, maar kan een veel minder goed doelsaldo overleggen, evenals de andere nummers twee (die al bekend zijn).

Haps in selectie
Ten opzichte van het duel met Reading, een maand geleden, bevat de selectie een aantal andere namen. Zo reist onder meer Ridgeciano Haps mee naar Engeland. De van een blessure herstelde linksback speelde gisteren tegen Ajax iets meer dan een kwartier mee, nadat hij in het veld kwam voor Calvin Verdonk.

Er reizen meer spelers die gisteren bij de wedstrijdselectie zaten af naar Leicester: Orkun Kökcü, Joris Delle, Jordy Wehrmann, Luis Sinisterra en Dylan Vente. Joël Zwarts, met vier doelpunten gedeeld topscorer van de Premier League International Cup, zit eveneens bij de wedstrijdselectie. Onderaan het bericht lees je de namen van alle achttien spelers die meereizen naar Engeland.

Selectie Jong Feyenoord
Keepers:
Joris Delle
Elber Evora

Verdedigers:
Lutsharel Geertruida
Ridgeciano Haps
Noah Lewis
Jeremy van Mullem
Boyd Reith

Middenvelders:
Achraf El Bouchataoui
Wouter Burger
Orkun Kökcü
Jari Schuurman
Jordy Wehrmann

Aanvallers:
Daude van der Kust
Luis Sinisterra
Cheick Touré
Dylan Vente
Jaron Vicario
Joël Zwarts

Lees meer over
Ridgeciano Haps Dylan Vente Calvin Verdonk Jordy Wehrmann Luis Sinisterra ajax Jan de Jong Lutsharel Geertruida Achraf El Bouchataoui
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties