'Van Gaal lijkt echt een optie voor Feyenoord'

'Van Gaal lijkt echt een optie voor Feyenoord'

Sinds Giovanni van Bronckhorst heeft aangegeven te stoppen bij Feyenoord is het speculeren over een opvolger begonnen. De namen van Henk Fraser en Dick Advocaat worden genoemd rondom De Kuip. Ook John van den Brom stond op diverse lijstjes, maar die gaat aan de slag bij FC Utrecht. Journalist Bart Nolles laat in het voetbalpraatprogramma VTBL weten dat de naam van Louis van Gaal meerdere malen is gevallen tijdens Feyenoord - Ajax.

''Technisch directeur Martin van Geel zegt dat er officieel nog niemand is benaderd door Feyenoord. Hij vertelde toen ook dat Kuyt echt nog geen optie is, vermoedelijk ook niet als assistent. Vandaag was er in De Kuip De Klassieker en ik heb één naam meerdere malen gehoord,'' vertelt Nolles.''De man die eigenlijk gestopt is en het is ook geen geheim dat hij vaker is benaderd door Feyenoord: Louis van Gaal. Het lijkt echt een optie. Zijn vrouw Truus is groot Feyenoord-supporter.''

Lees meer over
De Kuip martin van geel Giovanni van Bronckhorst FC Utrecht ajax Dirk Kuyt Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties